Ledig! Det är helgdagar och någon arbetsdag, men jag behöver verkligen vara ledig lite. Oscar och Fredrik är också lediga, så vi bestämde oss för att träffas på IKEA i Kalmar. Inte dumt med lite fredagsmys med det här gänget!Ja, nu shoppade vi inte bara på IKEA, det blev fler butiker och till slut tyckte Lennart det var alldeles för tråkigt! Kaffe och lite fika innan vi skiljs åt? Så vi åkte till ner till centrum, till Kalmar slott och gick en runda. Taxarna behövde röra på sig, blev en skön och avkopplande promenad efter all shopping…Jätte skönt och inte speciellt mycket folk. Så vi satt i skuggan och åt glass och drack lite kaffe och pratade och skrattade och mådde bra! Så skönt och härligt. Plötsligt känns livet lätt igen!#fredag#kalmar#ikea#shopping#härligdag#familjen#tax#kalmarslott#fika#kaffeochglass#bopåöland