Som du kanske har förstått är jag även nämndsekreterare för samhällsbyggnadsnämnden. Sista mötet innan sommarsemestrarna hölls inte i Stadshuset utan i Sankt Olofs kapell i Byxelkrok. Kapellet invigdes 1976 och på den tiden var det lite av en revolution att man byggde i denna moderna stil!Man kan hyra och ha dop, bröllop, stora fester med mera. Det är bara att ta kontakt med stiftelsen. Jätte fint kapell!Kapellet ligger i Byxelkrok, så långt norrut på Öland du kan komma. Är kapellet öppet, är det väl värt ett besök!Vill du veta mer om Byxelkrok, klicka på bilden nedan för att komma till deras hemsida….Nämndens möte började kl 09:00 men mitt arbetspass började redan 07:30. Nu ligger inte Byxelkrok så långt ifrån där jag bor men nu är det mitt i sommaren och mycket trafik och många sommargäster! #samhällsbyggnadsnämndeniborgholmskommun#byxelkrok#nämndsmöte#sanktolofskapell#norraöland#bopåöland#möte