Trots att jag har varit ledig i helgen, känner jag mig inte utvilad och laddad för en ny arbetsvecka. Har otroligt mycket att göra på mitt arbete, är inblandad i olika projekt och har alldeles för många arbetsuppgifter i de olika projekten….det värsta är att de hänger ihop….så hjärnan går på högvarv….Mornarna är för det mesta otroligt vackra men vädret är otroligt skiftande från en timme till en annan….Nu var det så åter dags för lite manikyr. Är så tacksam för stunden hos Linn och Salong Retro i Borgholm. Blir liksom en stund för mig själv, lite skratt och skvaller….Efter kvällsmaten, brukar vi titta lite TV och koppla av. Ibland blir det lite tankenötter i form av appar….Sedan blir det lite läsning och surfning innan John Blund kommer och trycker på off-knappen….#salongretro#borgholm#arbetsvecka#borgholmskommun#bopåöland#katt#hund#tax#vackertpåöland
#öland