Söndag och Blacki envisas med att väcka mig vid 05-tiden. Denna gången kröp vi ner direkt i sängen efter det att vi hade varit ute och somnade om. Sedan vid 07-tiden väckte både katten Pelle och taxen Blacki mig igen. Den ene var jääätte hungrig och mjauet kom från svanstippen och den lille svarte, han var åter kissenödig. Stängde sovrumsdörren så att Lennart fick sova ut. Hotellfrukost idag, ja…det är ju söndag. Då brukar vi lyxa till det med stekt potatis och annat gott. Bild lånad av newsner.com

Solen lyser in i huset så Lennart blir emellanåt bländad. Så igår när vi var på IKEA, köpte vi en rullgardin som behövde monteras. Jag bytte gardiner och putsade fönster…..ja, så till slut var hela huset upp och ner! Blommorna fick sig en ompyssling och gamla vissna blad plockades bort…Den söta och busiga taxen, kunde naturligtvis inte låta bli …utan var ju tvungen att hjälpa till med de vissna bladen…! Men nu du, nu är det nyputsat på insidan, dammat och avtorkat. Blev riktigt fint och fräscht!#söndag#bopåöland#städning#putsafönster#taxenhjälpertill#tax#dachshund#dackel#cleaningthehouse