Lördagen inleddes med att Blacki väckte mig 04:10 och ville gå ut. Gissa om jag var trött. Ibland lyckas jag få honom i säng, ibland inte. Lördagen var inte en sådan morgon, där han var trött….nej. Så jag stängde sovrumsdörren så att Lennart fick sova. Frukost och vi bestämde oss för att åka till Kalmar och shoppa lite. När vi kom ut till bilarna, hade “mr Frost” varit framme – vackert är det i alla fall….Så vi kom till Bauhaus, IKEA och Clas Olsson. Vi och alla andra. Ja, du himmel va folk. Lördag och nästan alla har fått lön.Att vi inte tänkte oss för…. Ja, ja….så vi handlade lite både på Bauhaus och Clas Olsson. Ett kort stopp på IKEA och handlade för ….håll i dig ….524:-! Vi åt INTE på restaurangen på IKEA. Du milde vilka köer till restaurangen! Så jag betalade varorna och Lennart ställde sig i kön för korv och kaffe. 4 st korvar och 2 st kaffe = 30 kronor. När vi kom hem, blev vi inbjudna till grannarna, rabarberpaj med knäckig yta och kaffe och glass/grädde. Mums!#älskadeikea#ikea#kalmar#shopping#bauhaus#vackertväder#sol#lönehelg#januari