Idag fredag har Lennart och jag tagit ledigt för att åka till Tingsryd och Börjes. Lennart och jag har inte varit på Börjes på ett tag och kände att nu var det dags. Rätt så fina vägar på Öland, än så länge…..Så vi bestämde träff med Lennarts äldsta dotter Marie och hans barndomskamrat (ja, du läste rätt!) Jan-Åke. Så vi fikade och pratade och njöt av sällskapet. Så roligt att träffa alla på “hemmaplan”! Sedan shoppade jag loss lite medan Lennart, Marie och Jan-Åke fortsatte att prata. Jag hann även att hälsa på en f d kollega som arbetar i Tingsryds kommun. Tack Inger för den goa kramen! Vid 15:30 började det bli riktigt kyligt, taxen frös och vi kände att det var dags köra hem till katten. Men härliga timmar….det var det!#tingsryd#börjes#börjesitingsryd#fikapåhyllan#tillsammans#barndomskamrat