Lennarts födelsedag idag den 22/1! Idag firar vi extra mycket. Lennarts hjärtsjukdom har satt stora spår om hur vi lever idag. Inget tas för givet. Vi försöker verkligen leva här och nu. Det är ju en av orsakerna varför vi flyttade till Öland, göra det som vi har drömt om. För 2 år sedan idag hämtade jag Lennart i Karlskrona efter en för-kontroll-operation för att kunna ställa rätt diagnos. Hämtade hem en trött, blek och tagen make…..klicka på bilden nedan för att komma till inlägget från 2016…Inte visste vi då att hans hjärta hade mindre än 25% funktionalitet och så nära döden man faktiskt kan vara. Vi visste heller inte vilket elände vi men framför allt Lennart skulle gå igenom. Så nu firar vi livet, firar hur skönt vi har det, att Lennart orkar, vill och kan….Så grattis på födelsedagen, må många fler firas!

#födelsedag#hjärtsjukdom#dagsattfira#bopåöland