Lennart fyllde ju år förra helgen och en av presenterna var ett revybesök i Kalmar. Då det tar lite över en timme att köra till Kalmar, fick vi starta tidigt. Katten Pelle skulle inte komma in innan vi åkte…Dimma, tjock dimma hela vägen. Då vi inte hittar i Kalmar helt och fullt OCH tjock dimma även i Kalmar, höll vi på att komma i riktig tidsnöd.. Bild lånad av kalmarsundsrevyn.se
Vi är redo för underhållning!“…vart tog det lilla brevet vägen?…ingen som vet, ingen som vet..”Partiledarna i manegen på Kalmar Horse Show….…ser dig….…”dubbel-hej”…Efter föreställningen blev vi naturligtvis hungriga. Så vi gick till restaurang Skafferiet i Kalmar. Jätte god mat! Lennart ville se hur Pinchos såg ut, så vi gick dit och drack kaffe och åt lite efterrätt ….Sedan var det dags att återvända till Öland…i dimman. Dessutom sjönk temperaturen, så det var otroligt dimmigt OCH stundtals “snor-halt”…Katten Pelle ville ju inte komma in när vi åkte, så han var riktigt upprörd när vi väl kom hem! Han rusade in i värmen….#firafödelsedag#kalmar#kalmarsundsrevyn#mångaskratt#godmat#skafferiet#kaffeochefterrätt
#pinchos#tjockdimma#seringet#kattenpelle