En vanlig onsdag men ändå inte. Den jag ska ersätta på arbetsplatsen, ska gå i pension. Hon började 1988, det är inte lätt att ersätta en kollega som har arbetat så länge och det är inte lätt att “stoppa in” hennes kunskaper på en månad! Vi arbetade på som vanligt och efter arbetsdagen åkte vi till Kalmar och till Pinchos. Bild lånad av pinchos.se

En ny form av restaurang där man beställer dryck, mat och efterrätt via en app i telefonen. Det är små rätter men man blir absolut mätt på tre små, kaffe och efterrätt!Interiören är väldigt speciell med inspiration av en cirkus. Vi hade med oss presenter och blommor till M som skulle tackas av. Det blev en trevlig kväll och där faktiskt någon känslosam tår kom fram. #onsdag#kalmar#avtacking#pinchos#godmat#tillsammans#arbetskamrater#beställamatviaapp