Kan du fatta, det är snart 1 år sedan Lennarts elände med hjärtoperationer började…vi vet att det är många där ute som fortfarande lider och vi är så tacksamma att sjukhusen i Växjö, Karlskrona och Linköping tog Lennarts hjärtsjukdom på allvar. Det är därför han kan fira sin 66:e födelsedag! Men för att börja från början….Oscar och Petronella dök upp på lördag eftermiddag – surprise! Så roligt….….de hade precis kommit hem från Thailand och hade mycket att berätta!På Lennarts födelsedag, vid frukost, blev det lite paketöppning….Lite post hade kommit till Lennarts födelsedag; tack Annelie och Patrik…kortet hänger på sin plats! Därefter gjorde vi oss i ordning och åkte till IKEA i Kalmar. Klädpåsar. Vi behövde klädpåsar. I detta nya huset, finns inga garderober som i vårt tidigare hus. Så nu får man verkligen dela upp kläderna i vinter- och sommarkläder och hänga undan de som man inte ska använda. Oscar och Petronella hittade en bäddmadrass på Fyndet…så bilen var full hem…Väl hemma, blev det lite uppackning och matlagning. Vid 21-tiden var ALLA jätte trötta…#födelsedag#besök#ettårsedanhjärtoperationen#fira#birthday#heartsurgery#utflykt
#IKEA#kalmar#öland