Ja du…..nu är det snart 4 veckor sedan jag började på det nya jobbet. Tre olika diariesystem ska jag försöka trycka in i skallen. Insett att jag börjar bli gammal…trött som en lus när jag kommer hem. Det är som sagt mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag kommer hem. Här på norra Öland är det mycket Rådjur, så man får verkligen ta det lugnt när man är ute och kör! Varje dag får jag bromsa in kraftigt, för att det springer rådjur på vägen…När jag arbetar, ja då sköter Lennart markservice. Jo, vi har även förhandlat om att hans hemma-tjänst omfattas av att gå och lägga sig och vila, ha taxen på armen och läsa högt för henne!Smulan blev ju riktigt sjuk, fick ögondroppar och smärtstillande. Äntligen mår hon bättre och hennes ögon ser åter bra ut! Tjohoo…!
#rådjurpåvägen#öland#fjärdeveckanpånyajobbet#tax#taxenmåråterbra#lennartskötermarkservice