Att sitta tillsammans och diskutera hur arbetet ska läggas upp, vilka frågor behöver ses över….ja, helt enkelt en verksamhetsdag ,är viktigt för verksamheten. Så även på min arbetsplats. Denna gång valde man att samlas på Ekerum Resort Öland….Bra konferensutrymmen, god mat…snyggt hotell….jätte mysig och vacker omgivning. Normalt brukar jag bara köra förbi, men nu fick jag möjlighet att utforska omgivningen. Riktigt bra!Inredningsdetaljer…Som avslutning, om vi ville, gemensam kvällsmat. Maten var riktigt god, ja…du vet ju hur petig jag är….magen tål inget “konstigt”. Efterrätten bestod av havtornssylt och frukt….havtorn är nyttigt och det här var riktigt gott!Jag blev nog ganska överraskad av lugnet, stillheten, de vackra vyerna…trots anspelningen på golfen. Ett ställe som jag skulle kunna tänka mig att boka och bo över en natt för kontemplation, promenader och god mat! Klicka på bilden nedan, för att komma till deras hemsida…
Bild lånad av www.ekerum.com

#ekerum#verksamhetsdag#ekerumresortöland#heldagskonferens#öland