Jag vaknar som vanlig tidigt. Sover lite oroligt och vaknar titt som tätt. Smulans ögon börjar bli bättre men hon behöver ögondroppar så att inte ögat blir torrt, även på natten. Tar det lugnt. Katten och jag myser innan resten av familjemedlemmarna vaknar. Hur det är att bo på Öland? Helt fantastiskt! Mindre stress…nej, jag skämtar inte. Man tar det lite lugnare här. Det är tyst och vilsamt. Vill man ha liv och rörelse, ja…då kan man åka till Borgholm eller rent av till Kalmar. Katten är också mycket lugnare här….…det enda som hörs på morgonen är en duva…så vi tar det lugnt och njuter av morgonens solstrålar…som faktiskt värmer lite….Efter lunchen men innan kaffet, blev det en tur till stenstranden – Horns kustväg. Man såg Blåjungfrun ganska klart idag…..håll med om att det är vackert!#lördag#lugnochro#stillhet#öland#hornskustväg#tax#katt#taxenmårbättre#norraöland