Inne på min 3:e vecka på mitt nya arbete. Jag ska inte påstå att jag bidrar med mycket, dagarna har inneburit att jag ska försöka lära mig alla nya system och rutiner…möten, möten och möten…Taxen har varit dålig men nu på tisdagen gick det inte längre. Hon öppnade inte ögonen och allmäntillståndet var nere i fotsulorna. Så ett samtal till Läckeby Anicura Djursjukhus. Jag flexade ut och så åkte vi alla mot Kalmar och Läckeby. Smulan är lugn och sansad men vet att det här stället är inte ok….satte sig i hörnet under stolen…långt ifrån alla, speciellt personalen!Infärgning av ögonen för att kunna se eventuella skador på hornhinnorna, båda ögonen. Jodå, där fanns skavsår och små hål. Ögonmedicin, smärtstillande mediciner och ögontvätt. Tack Läckeby Anicura Djursjukhus för som vanligt fantastiskt omhändertagande!Bilder lånad av www.anicura.se/lackeby-djursjukhus
#nyttarbete#borgholm#tax#taxensämre#anicura#läckebydjursjukhus