Lördag och jag vaknar med svår huvudvärk. Skit också. Det ligger åska i luften och det påverkar mig enormt mycket. Men inget som inte går att hålla i schack…så vi åker iväg till Böda Hamn och hälsar på. Liten loppis i hamnen, inget speciellt där. Så vi drar vidare till Byxelkrok och går på marknaden. Väldigt många knallar och jätte mycket folk!En varmkorv och mjukglass på en bänk. Så skönt att bara sitta och titta. Njuta av utsikten, värmen, solen och varandra…..En tur runt i hamnen innan vi åkte hem. Förra året köpte jag ett par ljusstakar i järn och Lennart ville att vi även skulle ha ett par här i sommarstugan på Öland…Sedan kunde inte snickaren hålla sig när vi väl var hemma igen. Åskan hänger i luften…#öland#byxelkrok#marknadibyxelkrok#ljusstakar#snickarenifarten#candelsticks#migraine
#ontihuvudet